Despre noi

SC COMBILD IMPEX SRL

1999

SC COMBILD IMPEX SRL Craiova este o societate cu capital privat care a luat fiinta in annul 1999. Activitatea firmei a crescut si s-a diversificat de la an la an.SC COMBILD IMPEX SRL dispune de masini proprii pentru aprovizionare si distributii.

Obtinerea unor productii mari si de calitate reprezinta scopul oricarui fermier. Combildl este in permanenta aproape de fermieri si le ofera suport in toate etapele tehnologice.

Am dezvoltat parteneriate puternice cu producatorii de inputuri agricole, companii internationale de renume, lideri in domeniul lor de activitate, colaborari care ne permit sa va oferim o gama variata de inputuri agricole (seminte, ingrasaminte, produse pentru protectia plantelor), care contribuie la cresterea randamentului si a calitatii recoltelor.

Primul import direct de produse

2010

Aprovizionarea produselor se realizeaza de la societati renumite si cu traditie in domeniu din Romania cat si din strainatate. Datorita cerintei pietei cat si dorinta de diversificare a gamei de produse SC COMBILD IMPEX SRL a efectuat in anul 2010 primul import direct de produse din Polonia si ulterior din Bulgaria si alte tari europene.

SC COMBILD IMPEX SRL comercializeaza marfuri de calitate conform normelor UE dorind sa aduca o satisfactie continua clientului.

depozit combild impex combio

Participare activa la targuri de profil

2005-prezent

Distribuim seminte de legume, flori, gazon, etc pentru cultivatori profesionisti sau pentru hobby. Toate produsele sunt insotite de certificate de garantie care certifica tehnologia de productie, tratare si ambalare. Succesul unei recolte depinde in proportie de peste 50 % de calitatea semintelor folosite: De aceea societatea noastra va ofera cele mai bune seminte de legume profesionale si hobby, la cele mai bune preturi.

S.C.COMBILD IMPEX SRL este o companie ce are ca obiect de activitate comertul en gross si en detail cu produse destinate agriculturii (micilor si marilor fermieri)

Comercializarea produselor se realizeaza en-gros cat si en-detail la depozitul din Radauti, jud Suceava si se face insotita de certificat de calitate al semintelor.

De-a lungul timpului clientii/partenerii nostril s-au dezvoltat odata cu noi reusind astfel sa creem parteneriate durabile, acest lucru fiind posibil si datorita participarilor an de an la Targuri si Expozitii de profil. Prin aceste participari la targuri cum ar fi Indagra din cadrul Romexpo Bucuresti si Agro Expo Bucovina din Suceava am obtinut numeroase diplome.

SC COMBILD IMPEX se bazeaza pe calitate, promptitudine, corectitudine avand ca misiune principala sa fim cea mai potrivita alegere pentru partenerii si clientii nostri.

combio la targuri agricole

Lansarea site-ului COMBIO

2016

Intrucat multi clienti ne-au cerut direct sau indirect prezenta online am decis lansarea magazinului digital COMBIO!

combio desktop
combio mobile