Informatii utile

Va oferim posibilitatea de a comanda atat prin email, cat si telefonic.

COMANDA TELEFONICA

Pentru comenzi telefonice puteti suna la numarul de mai jos (sau cel din dreapta sus). Unul dintre operatorii nostri va prelua apelul dumneavoastra, pentru prelucrarea comenzii in cel mai scurt timp.
Tel: 0722-696-762, 0721-244-133
Preluare si prelucrare comenzi: Luni - Sambata intre 8:00-17:00


COMANDA PRIN EMAIL

Comenzile online se pot face la comenzi@combio.ro
Livrarile se fac dupa confirmarea telefonica sau prin e-mail a disponibilitatii produselor incepand cu ziua lucratoare imediat urmatoare zilei comenzii.
Datele dumneavoastra sunt strict confidentiale.

Va oferim posibilitatea de a plati ramburs (odata cu livrarea produselor) sau prin virament bancar / ordin de plata.

PLATA LA LIVRARE (RAMBURS)

Plata produselor se va efectua direct catre reprezentantul firmei de curierat care efectueaza livrarea, in momentul livrarii. In acest caz se poate percepe o taxa de ramburs. Mai multe informatii despre taxele de livrare veti primi la confirmarea telefonica a comenzii.

PLATA PRIN VIRAMENT SAU ORDIN DE PLATA

In cazul in care in urma confirmarii telefonice a comenzii alegeti aceasta metoda de plata, veti primi prin email sau fax o factura proforma care va contine toate informatiile necesare efectuarii platii.
Produsele comandate prin intermediul magazinului de vanzari online www.combio.ro pot fi livrate in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de catre cumparator la efectuarea comenzii.

Livrarea comenzilor se efectueaza prin Urgent-Cargus Curier, fie la birou, acasa sau la oricare alta adresa mentionata sau prin livrare proprie.

Taxele standard sunt urmatoarele:
- taxa transport (aria de acoperire Urgent-Cargus Curier): incepand cu 16.5 lei fara TVA.
- taxa ramburs (pentru plata la curier): neprecizat
- valoare maxima comanda cu plata la curier, la livrare: 4999 lei

Indiferent de valoarea standard a taxei de transport, daca produsul sau toate produsele ce alcatuiesc comanda beneficiaza de promotia TRANSPORT GRATUIT, nu se va mai percepe nici o alta taxa de transport. De asemenea, indiferent de valoarea standard a taxei de transport (inclusiv in situatia in care transportul standard este GRATUIT) pot exista produse la care va fi afisata pe pagina acestora o taxa suplimentara de transport. Aceasta taxa se aduna la valoarea finala a comenzii!

La primirea coletului, recomandam verificarea integritatii coletului/coletelor: integritatea ambalajului, a continutului coletelor (produse, accesorii). Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe scrisoarea de transport (AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. Ne cerem scuze pentru orice neplacere cauzata de acest lucru!

Se poate solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

a. Produsul nu este conform cu specificatiile afisate pe site.
Daca produsul comandat nu corespunde specificatiilor afisate pe site in pagina dedicata acestui produs, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii produsului. Daca se doreste inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta de pret. Respectiv, daca valoarea este mai mica, se va rambursa clientului diferenta de pret.

b. Produs nefunctional in primele 24 de ore de la primire sau coletul prezinta deteriorari.
In cazul in care produsul comandat este nefunctional in primele 24 ore de la primirea acestuia sau prezinta vicii de fabricatie, se poate solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou.

La primirea coletului, recomandam verificarea integritatii coletului/coletelor: integritatea ambalajului, a continutului coletelor (produse, accesorii). Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe scrisoarea de transport (AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei va fi comunicat clientului dupa receptionarea produselor de catre societatea noastra.

Nu se pot returna produsele daca:
- Etichetele de identificare lipsesc sau sunt deteriorate.
- Produsele au fost montate, folosite sau prezinta urme de utilizare.
- Ambalajul lipseste sau este deteriorat.
DEFINITII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC COMBILD IMPEX SRL, prin intermediul magazinului de vanzari online www.combio.ro catre Cumparator si pot fi modificate de catre Vanzator fara a avea obligatia de a anunta utilizatorii sai.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala SC COMBILD IMPEX SRL, avand sediul social in Calea Bucuresti, nr.152, Bl.1, Sc.A, Ap.1, Craiova, Dolj.
Bunuri - orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.combio.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele:
a. Comanda, impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare, precum si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului
c. Termeni si conditii
Confirmarea Comenzii de catre Cumparator reprezinta dovada certa a informarii sale de catre SC COMBILD IMPEX SRL cu privire la aspectele mai sus mentionate precum si a insusirii acestor conditii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator va fi finalizata doar atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea acestuia catre Cumparator. Vanzatorul nu considera niciodata o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator.

GARANTIA

Toate produsele comercializate de pe site-ul www.combio.ro, cu exceptia celor resigilate, sunt noi si vor avea certificat de garantie emis de producator, importator, distribuitor sau de SC COMBILD IMPEX SRL si factura aferenta. Acestea beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Mai multe informatii despre acest capitol se gasesc in pagina: garantia produselor.

ALTE GARANTII

Materialele si serviciile acestui site sunt oferite astfel cum sunt prezentate fara nici o garantie de orice fel, nici garantiile de comercializare, de neincalcare a proprietatii intelectuale sau de a se potrivi pentru o anumita utilizare. SC COMBILD IMPEX SRL nu garanteaza acuratetea si integritatea informatiilor de pe acest site.

EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. SC COMBILD IMPEX SRL are dreptul de a face schimbari ale informatiilor de pe acest site, fara a avea obligatia anuntarii lor in prealabil. Informatiile privind produsele si serviciile de pe acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar SC COMBILD IMPEX SRL nu are obligatia sa le actualizeze. De asemenea, descrierile produselor pot fi incomplete insa Vanzatorul va prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
SC COMBILD IMPEX SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa salvati materialele si informatiile de pe acest site numai daca le folositi in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la dreptul de autor pe care le contin materialele originale, pe orice copie a acestora. Materialele din acest site apartin SC COMBILD IMPEX SRL iar utilizarea neautorizata a acestora incalca legea dreptului de autor precum si alte legi in vigoare. Este interzisa modificarea materialelor de pe acest site si reproducerea, expunerea in public, distribuirea in scop comercial sau public, utilizarea pe alte site-uri sau calculatoare. Daca nu respectati aceste conditii, nu mai sunteti autorizat sa folositi acest site si aveti obligatia sa distrugeti toate copiile materialelor, tiparite sau copiate, indiferent de suport.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

LIVRAREA

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Mai multe informatii despre acest capitol se gasesc in pagina: Livrarea produselor.

FACTURARE SI PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

Erorile legate de compatibilitatea produselor/componentelor cumparate de pe www.combio.ro si cele pe care le detineti sau le veti detine din alte surse (cumparaturi online, magazine, etc), cat si erorile dumneavoastra in alegerea si cumpararea produselor (dupa codurile lor) nu reprezinta responsabilitatea site-ului www.combio.ro (reprezentat legal de SC COMBILD IMPEX SRL), si nu ii poate fi imputabila in nici un fel.
SC COMBILD IMPEX SRL, furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest site nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta modalitate legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau a serviciilor de pe acest site are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau ale datelor, va asumati costurile presupuse de acestea.
In afara de cazul in care este agreat diferit de catre Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
In cazul comentariilor adaugate de vizitatorii / utilizatorii site-ului www.combio.ro, SC COMBILD IMPEX SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin aceste comentarii sau comunicari.
Utilizatorul / vizitatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC COMBILD IMPEX SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. SC COMBILD IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a sterge / nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

RETURURI. RENUNTAREA LA CUMPARARE

In cazul contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Completari ale acestui capitol se gasesc in paginile: denuntarea unilaterala si retururi de produse.
La efectuarea comenzii, se considera ca solicitantul cunoaste toate conditiile acestui capitol pe care si le insuseste ca atare.

LITIGII

Eventualele litigii aparute se vor judeca de instantele competente de la sediul SC COMBILD IMPEX SRL indiferent de partea solicitanta.

FORTA MAJORA

Forta majora, asa cum este definita de lege, exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legii cu certificarea notificarii scrise prealabila in termen de 5 zile de la data aparitiei fortei majore si in baza certificatului eliberat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.